E-kullen

Så har vi då vinkat av valparna i Divas kull, förutom vår egen lilla tik som stannar hos oss och så lille Exxon. Han stannar ju som sagt ett par veckor extra i väntan på att hans matte och husse får semester.

Vi är så glada över att få låna honom lite och vår egen lilla tjej – som just nu går under namnet Baby - är superlycklig över att ha kvar Exxon som lekkamrat. De två har jättekul här på dagarna (nåja, ibland hettar det till och de låter som lejon båda två).

 

De tycker också att det är toppen att komma ut på lite äventyr emellanåt.
Häromdagen var de på promenad vid motionsanläggningen på Fontinberget här i Kungälv och det var spännande.
Mycket folk, andra hundar och så en liten sjö med några konstiga figurer i som verkar kunna både simma och flyga. De var verkligen intressanta – ”det är väl inte för inte som man är pudel och apporterande fågelhund” menar Exxon och Baby.


De har också varit på besök hos Louises kompis som har en Bolonka, en liten långpälsad och jättesöt rödhårig hund av rysk härkomst. Hon är bara 7 månader och tycker att våra små är förträffliga lekkamrater.
De har också varit på ett Café här i stan och skötte sig jättefint.
De har också varit med Louise på invigningen av häst- och hundsportsbutiken MyOne i Göteborg och gjorde stor succé bland alla besökare där som ”aldrig hade sett sötare valpar”.
Det har funkat fint för båda valparna med bilåkningen och de somnar ganska snabbt.

 

Alla Divas valpar har fått fjättefina hem och vi gläder oss så åt detta och önskar er alla stort lycka till!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0