Porträttbilder, valparna 2 veckor

Det ett ständigt växelspel mellan febril aktivitet och det totala lugnet i valplådan. I ena stunden sover de fridfullt och i den andra är det ett kämpande om maten. Divas små valpisar äter, sover och blir ompysslade av sin mamma. Utan hennes omsorger kan de inte sköta sina toalettbestyr och Diva är verkligen duktig – det hörs aldrig några missbelåtna gnyenden annat än när det är kamp om bästa spenarna.

 

För ett par dagar sedan började valparnas ögon att öppnas och det syns redan att de inte bara blir vägledda av Divas lukt och värme när de ska ta sig fram till henne, de kan sannolikt även se henne, om än suddigt. De lyfter huvudet och tittar emot Diva och kravlar målmedvetet fram till henne.

 

Hittills har valparna varit döva men nu börjar också en ny värld av ljud att öppnas för dem. De små öronöppningarna som från början varit så hårt slutna öppnas nu mer och mer… En annan tydlig förändring är att valparna försöker ta sig upp på benen och inte bara ”åla” sig fram. De är ju som sagt ordentligt trinda så det är inte alldeles enkelt, men övning pågår konstant…

 

Snart kommer de små att bli alltmer medvetna om varandra och börja leka – det är underhållning som heter duga och vi ska filma så att ni alla kan få se de små charmtrollen in action.

 

Till dess får ni gärna kika på de bilder vi tog igår på var och en av valparna!

 
Silvertjejen:
 
 
Guldtjejen:
 
 
Gultjejen:
 
 
Rödpojken:
 
 
Grönpojken: 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0